ChristmasBandB.com - Înscrieți-vă pentru a obține mai multe rezervări instant pentru hotelul dumneavoastră B & B. Aflați cum vă pot ajuta serviciile noastre cu gestionarea inventarului, cu motoarele de rezervare, cu marketingul social media și cu expunerea motorului de căutare.

Înregistrați-vă proprietatea pe ChristmasBandB.com. Este absolut gratuit! Serviciile noastre sunt perfect potrivite pentru pensiuni, hanuri și hoteluri de toate tipurile. Obțineți lista și începeți imediat să câștigați rezervări online. Indiferent dacă proprietatea dvs. este mare sau mică, urmăriți creșterea expunerii online ca niciodată.

Lucrați cu noi, înscrieți-vă, înscrieți-vă patul și micul dejun, prezentați-vă proprietatea, oferind patul și micul dejun

Indiferent de modul în care măsurați profiturile, Instant World Booking vă poate crește dramatic rentabilitatea investiției (ROI). Iată cum: Instant World Booking plătește numai comision de 8% pentru rezervări on-line, cel mai mic disponibil în industrie. Probabil că deja știți că majoritatea serviciilor on-line percep un minim de 12% -30%. Deci, chiar dacă utilizați mai multe agenții de turism online (OTA), marja de profit crește cu fiecare rezervare pe care o primiți ChristmasBandB.com.

Incepe

O strategie de marketing executată corect poate crește marja de profit a B & B cu până la 20% într-un singur an. Instrumentele online de care aveți nevoie includ gestionarea adecvată a inventarului, mediile sociale, creșterea expunerii motorului de căutare "cumulativ" și scăderea costurilor comisioanelor on-line. Consultați motivele de bază pentru care o înregistrare gratuită pe rețeaua Instant World Booking vă permite să începeți să atingeți aceste obiective:

Aflați mai multe


Serviciile noastre

Rezervări online

Obțineți mai multe rezervări din rețeaua noastră globală de marketing. Creșteți marjele de profit cu rata scăzută a comisionului de 8%. Comparați cu cele mai multe site-uri de rezervare care percep cel puțin 12% -30%.

Motor de rezervare

Un motor de rezervare mai bun personalizat pe site-ul dvs. Responsabil design web cu tehnologie IWBmob. Aflați mai multe despre garanția noastră "cea mai bună economie" și vedeți demo-uri.

Gestionarea canalelor

Actualizați disponibilitatea și tarifele într-un singur loc, în timp ce sincronizați simultan toate canalele dvs. de rezervare. Conectați-vă cu zeci de site-uri de rezervare cele mai importante.

Marketing video pentru hoteluri în B & B

Video crește implicarea clienților și poate duce la o creștere a veniturilor cu 50% mai rapidă. De asemenea, poate crește rezervările cu 80% de la site-urile web ale hotelurilor B & B. Producem clipuri video accesibile ale hotelului.

Programe afiliate Mic dejun și mic dejun

Program de afiliere

Câștigi bani cu site-ul tău. Alăturați-vă unuia dintre programele noastre de afiliere și generați venit din traficul site-ului dvs. Verificați demo-urile noastre și începeți în doar 10 minute.

Cazare & Mic dejun Lanturi (Grupuri)

Pentru lanturi hoteliere și grupuri de pensiunile, IWB oferă soluții personalizate de rezervare. Un cont de lanț vă permite să gestionați toate proprietățile dvs. cu un singur cont.

Link către noi

Câștigați bani cu simple link-uri de afiliere. Disponibil pentru oricine care are un site web sau un cont de social media, utilizează link-urile noastre automate pentru a obține comisioane pentru recomandări.