Αναζήτηση διαθεσιμότητας και κράτηση τώρα

Sofia Guesthouse

Αναζήτηση σε μέρη που βρίσκονται κοντά

Τα πιο δημοφιλή ακίνητα στο Sofia
Καλύτερες ιδιότητες στο Sofia
Τα φθηνότερα ακίνητα στο Sofia

Τα πιο δημοφιλή ακίνητα στο Bulgaria
Καλύτερες ιδιότητες στο Bulgaria
Τα φθηνότερα ακίνητα στο Bulgaria

Sofia Guesthouse
Sofia Guesthouse
4.3   

Διαβάστε 1 κριτική

Ξενώνας

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για κρατήσεις που γίνονται από εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας.

1. Κάνοντας μια κράτηση

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για το Sofia Guesthouse στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: ή με το τηλέφωνο: +35929813656, τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την άφιξή σας.
Με την κράτηση, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό του συνολικού κόστους της κράτησης. Θα πρέπει να καταβάλει ολόκληρο το ποσό, το πολύ σε 10-ημερών περιόδου και όχι αργότερα από 30 ημέρες πριν την κράτησή σας έγινε. Εάν η τιμή του κράτησή σας είναι περισσότερο από 100 ευρώ Πρέπει να πληρώσετε μια κατάθεση των € 100 το πολύ 7 ημέρες μετά την κράτηση. Διαφορετικά, αν η τιμή του κράτησή σας είναι λιγότερο από 100 ευρώ Πρέπει να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό, το πολύ 7 ημέρες μετά την κράτηση.
Θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό για την κράτησή σας διεύθυνση ιστοσελίδα μας: (κράτησης). Δεχόμαστε την παρακάτω πιστωτικές κάρτες: Master Card, VISA.

2. Ακύρωση ή αποτυχία να καταλήξουν

Ακυρώσεις πρέπει να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας (ή μέσω τηλεφώνου (35929813656). Αν δεν ακυρώσετε την κράτησή σας, η αποτυχία σας να φτάσει μέχρι τη συμφωνηθείσα ημερομηνία check-in και / ή του χρόνου θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση ολόκληρης της κράτησης σας. Με την επιβεβαίωση της κράτησης με πιστωτική κάρτα σας, συμφωνείτε ότι σε περίπτωση που ακυρώσετε την κράτησή σας ή ότι θα αποτύχουν να καταλήξουν από σας συμφώνησε ημερομηνία check-in και / ή του χρόνου, μας εξουσιοδοτείτε να χρεώσει την πιστωτική σας κάρτα χωρίς να γίνεται περαιτέρω παραπομπή Μπορείτε να ένα ποσό που καθορίζεται από τους όρους, τις προϋποθέσεις μας, και τις πολιτικές που ισχύουν για την κράτηση.
Εάν ακυρώσετε την κράτησή σας λιγότερο από 30 ημέρες πριν την άφιξή σας δεν θα έχουν άθροισμα κράτησή σας πίσω. Διαφορετικά, αν ακυρώσετε την κράτησή σας για περισσότερες από 30 ημέρες πριν την άφιξή σας, θα έχετε άθροισμα κράτησή σας εκτός από € 25 χρέωση υπηρεσιών.
Αν σε Sofia Guesthouse φθάνουν λιγότεροι από ό, τι περιμένουμε Θα λάβετε τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που καταβάλλεται για δωρεάν.

3. Αλλαγή κράτησης

Θα μπορούσατε να αλλάξετε την κράτησή σας δωρεάν, για πρώτη φορά έχετε κάνει. Εάν αλλάξετε κράτησή σας για περισσότερες φορά, εσείς πρέπει να πληρώσουν 25 ευρώ για κάθε αλλαγή που κάνετε.

4. Ευθύνη

Με την επιβεβαίωση της κράτησης σας, συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε ευθύνη για τις ζημίες, τις πρόσθετες δαπάνες ή οποιαδήποτε αξίωση λόγω αλλαγών στη στέγαση, ταξιδιωτικές υπηρεσίες, την υγεία, τη ζημία, καιρικές συνθήκες, απεργίες, ή οποιαδήποτε άλλη αιτία, βαρύνουν εσάς.